preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-Dnevnik

 

Brojač posjeta
 

Državna smotra učeničkih zadruga

Na Županijskoj smotri učeničkih zadruga održanoj u svibnju ove godine Učenička zadruga „Malik“ osigurala je mjesto na 35. državnoj smotri koja se održala u Poreču. U pratnji učiteljica Irene Zubčić i Jasmine Mamule našu zadrugu predstavljale su učenice 7.e razreda Alessia Kero i Tijana Mamula. Pred povjerenstvom naše su učenice odlično prezentirale rad naše zadruge, a potom i izvele praktičan rad. Smotra nije bila natjecateljskoga karaktera, ali naš mirisni šeširić od lavande bio je jedan od dvadesetak najproizvoda predstavljenih u sklopu smotre. Naš štand zapeo je mnogima za oko, pa tako i novinarki Radio Pule koja je intervjuirala naše učenice. I u toj su se situaciji Alessia i Tijana odlično snašle i promovirale rad zadruge i našu školu. Razmjena ideja, sudjelovanje u različitim radionicama, međusobno druženje zadrugara i odlična organizacija domaćina ostat će u sjećanju svim sudionicima smotre.    Fotogalerija

Irena Zubčić, voditeljica Zadruge i Jasmina Mamula, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Milana Jakšić  datum: 3. 10. 2023. 21:49

Učenička zadruga „Malik“

Učenička zadruga u školi djeluje od 1957.godine.  Kroz razne sekcije koje djeluju u našoj Zadruzi, nastojimo  njegovati radne navike, vrijednosti i stvaralaštvo, odgovornost i potrebu za suradnjom  kao i proširivanje i primjenu usvojenih znanja. U rad Zadruge uključeni su svi učenici naše škole od prvog do osmog razreda sa svojim učiteljima, drugim djelatnicima škole i roditeljima.

U našoj zadruzi „Malik“ obilježavamo sve važne blagdane i manifestacije, organiziramo sajmove za Božić i Uskrs te sudjelujemo u raznim državnim i međunarodnim projektima. Na županijskim smotrama redovito sudjelujemo, a više puta smo sudjelovali i na državnim smotrama na kojima smo bili dobro plasirani. Zadruga u svom radu godinama njeguje uređenje i zaštitu okoliša, kulturnu i narodnu baštinu, kao i humanitarni rad i pomoći najpotrebitijima.

Irena Zubčić, voditeljica Zadruge

 

  :: opširnije :: 


objavio: Milana Jakšić  datum: 19. 9. 2023. 11:58

Uspjeh naših zadrugara

19. svibnja 2023. godine održana je na Korzu XXII. Smotra učeničkih zadruga Primorsko-goranske županije na kojoj je sudjelovala 41 zadruga osnovnih i srednjih škola. Naša Učenička zadruga „Malik“ predstavila se proizvodima od lavande. Ljekovito ulje i mirisne ukrasne šeširiće od lavande izrađivali su učenici 2., 6. i 8. razreda. Posebna zahvala učenicama Heleni Martinko-Horvat (8.e), Tijani Mamula (6.e) i Alessiji Kero (6.e). Naša ponuda, lijepo uređeni štand i prezentacija proizvoda svidjela se prosudbenom povjerenstvu koje nam je dalo 37 od ukupno 40 bodova čime je naša zadruga predložena za državnu smotru. Čestitke našim vrijednim zadrugarima i zahvala učiteljici Jasmini Mamula na podršci i pomoći oko sudjelovanja naše zadruge na županijskoj smotri.

Irena Zubčić, voditeljica Zadruge

  :: opširnije :: 


objavio: Milana Jakšić  datum: 14. 6. 2023. 10:11
 


TražilicaKalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi

Katalog knjižnice

           

preskoči na navigaciju