preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-Dnevnik

 

Brojač posjeta
 
 

Dragi gosti iz DV Zvončica u posjetu našoj školi

S prvim danom proljeća nisu nam u školu stigle niti visibabe, niti laste, već prave pravcate zvjezdice, tj. grupa Stars iz DV Zvončica. Riječ je o tradicionalnom posjetu vrtićara predškolaca našoj školi koja će jako brzo postati njihov drugi dom.

U pratnji tete Ljilje i tete Silvije najprije su se sjurili do učiteljice Jadranke i njenog 1.b razreda, koji su ih dočekali pjesmama Mi smo đaci veseljaci i Četiri čarobne riječi. Uživajući u veselim stihovima, budući školarci mogli su se uvjeriti da je škola super mjesto u kojem ima puno ljepote i smijeha, gdje se stječu novi prijatelji i sva sila novih znanja. Vrlo brzo su Starsi zamijenili uloge s 1.b te su i oni pjevali i recitirali svojim novim prijateljima. Nakon toga su sjeli u školske klupe i dobili zadatak okušati se u rješavanju uskrsnog listića pri čemu su trebali pokazati pozornost i urednost. U radu su im pomogli učenici 1.b razreda. Bilo je to odlično druženje u kojem su djeca mogla razmjenjivati iskustva i međusobno pomagati jedni drugima.

Nakon druženja s 1.b, dragi vrtićari su navratili do školske knjižnice. Knjižničarka ih nije dočekala pjesmom (zbog više razloga), već hrpom dječjih časopisa, veeeeelikim osmijehom i totalno spremna za sva moguća pitanja. Objasnila im je osnovnu ulogu školske knjižnice, pravila ponašanja u knjižnici, potrebu čuvanja knjižnične građe i kako je fond raspoređen. Nakon toga su Starsi objasnili knjižničarki raspored planeta u Sunčevom sustavu te su malo spikali English language  s profesoricom Bojanom jer na kraju krajeva, ipak su oni engleska grupa. 

Bilo je to super druženje i odličan nastavak suradnje s DV Zvončica. Uživali smo u društvu veoma pametnih glavica engleske grupe „Stars“, super poklonima koje su nam donijeli za uspomenu i zaista se jako veselimo druženju koje slijedi kada postanu „pravi“ školarci.                             Fotogalerija

učiteljica Jadranka i knjižničarka Jasminka

 

TražilicaKalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi

Katalog knjižnice

           

preskoči na navigaciju