preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Himna škole

Priloženi dokumenti:
Tekst himne.pdf

e-Dnevnik

Brojač posjeta
 
Vijesti

Županijska razina LiDraNa –odlični nastupi naših učenika

Nakon uspjeha na gradskoj razini ovogodišnjeg LiDraNa učenici naše škole pripremali su se za novi nastup. Scenski dio županijske razine održan je u Filodrammatici 20. i 21. veljače.

Pojedinačnim nastupom predstavile su se tri naše učenice: Rea Ban (2.d), Dora Bokulić (6.e) i Maria Magdalena Ljubas (7.c). Pod mentorstvom učiteljice Ivane Žagar Rea je izvela monolog Moj tata Mraz Božićnjak. Učiteljica Jasmina Mamula bila je mentorica Dori s tekstom Prvi sudar i Mariji koja se predstavila monologom Bijeli klaun. Sve tri dobile su pozitivne komentare žirija, a Mariji je državna razina, na koju je poslano samo troje učenika, za dlaku izmakla.

Pratili smo i nastup naše bivše učenice Nine Damjanović koja je u srednjoškolskoj kategoriji drugu godinu zaredom prošla na državnu razinu monologom Trči, ne čekaj me. Bravo, Nina!

Uslijedili su skupni nastupi. Scensku igru Cvjetna livada izvodili su učenici Dora Kučan (6.a), Lovro Puljiz (6.a), Noemy Blažić (6.b), Sandro Cetina (6.b), Lucija Rotar (6.b), Leonarda Puškarić (6.d), Dora Bokulić (6.e) i Laura Gavrić (6.e) pod mentorstvom učiteljice Jasmine. Uigrana glumačka ekipa osvojila je simpatije mnogih i dobila odlične komentare prosudbenog povjerenstva u sastavu: Goran Zelić i Zlatko Vicić, glumci Gradskog kazališta lutaka Rijeka, Nataša Tepša Budija, glumica, dramski pedagog,  Igor Vlajnić, dirigent Opere HNK Ivana pl. Zajca, voditelj RKM Kamov i Jelena Lopatić, glumica HNK Ivana pl. Zajca. Državni povjerenik i ove je godine bio Mario Kovač, kazališni redatelj. Iz naše županije na državnu razinu poslan je samo jedan skupni nastup, a naša Cvjetna livada bila je među 5 najboljih nastupa.

Pozitivni komentari profesionalaca vjetar su u leđa vrijednim i talentiranim glumicama i glumcima koji će se ubrzo početi pripremati za novi LiDraNo i nove uspjehe. Čestitke svima!                           Fotogalerija

Jasmina Mamula, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Milana Jakšić   datum: 15. 3. 2019.

Tražilica

Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju