preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Himna škole

Priloženi dokumenti:
Tekst himne.pdf

e-Dnevnik

Brojač posjeta
 
Vijesti

Dan škole

Ove godine, 25. svibnja, obilježili smo Dan škole. Kako to već po tradiciji ide u jutarnjim satima organizirane su mnogobrojne sportske aktivnosti u kojim su sudjelovali svi učenici- sportaši naše škole. Nakon sportskog dijela, uslijedile su izložbe učeničkih radova koje su sa svojim mentorima izradili učenici- članovi tehničkih i likovnih radionica.
Svečani dio održao se u Domu hrvatskih branitelja s početkom u 18 sati. Na samome početku priredbe školski novinari su nam predstavili i pobliže opisali što se nalazi u novome broju školskog lista Tratinčica.                    Fotogalerija


Tema priredbe nadahnuta je projektom „Pokreni promjenu“ iz koje je proizašla školska pjesma „Šeraj pozitivu, lajkaj različitost“  koju su osmislili učenici petih razreda, uglazbila učiteljica Ivana Marčelja, a aranžirao školski suradnik Aleksandar Valenčić. Kroz školsku godinu provedene su brojne aktivnosti na zadanu temu uz pomoć pedagoginje škole Jasne Pipinić, profesorica Ines Kovač, Milane Jakšić, Dijane Saraja, Tatjane Makovac, Jasmine Mamula  i Ivane Marčelje. Cilj ove pjesme je osvijestiti ljude kako je različitost lijepa i kako ni jednog čovjeka ne smijemo omalovažavati  zbog vjere, rase ili nacionalnosti. Kroz cijelu priredbu vodili su nas članovi dramske skupine koji su pod vodstvom svoje mentorice, učiteljice Jasmine Mamula osmislili igrokaz na temu Cvjetna livade.
Po završetku priredbe, ravnatelj i pedagogica dodijelili su nagrade najuspješnijim učenicima koji su bili sudionici državnih natjecanja i smotri. Učenik 8.b, Dorijan Biondić proglašen je učenikom generacije. Dorijan usprkos mnogobrojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima ne zanemaruje školu, već se izuzetno trudi i prolazi s odličnim uspjehom te se ističe uzornim vladanjem. Hvala svima koji su sudjelovali u realizaciji školske priredbe te u uređenju Doma hrvatskih branitelja kako bi ova priredba prošla što uspješnije, ljepše i bolje. Iskrene čestitke upućujem učeniku generacije kao i svim nagrađenim i uspješnim učenicima i učiteljima naše škole.

Karla Mišković, 8.d

Foto: Vladimir SušanjPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Milana Jakšić   datum: 7. 6. 2018.

Tražilica

Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju