preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Himna škole

Priloženi dokumenti:
Tekst himne.pdf

e-Dnevnik

Brojač posjeta
 
Vijesti

Informacije o organizaciji rada u školskoj 2020./2021. godini

 

Dragi naši učenici i roditelji!

 

Nalazimo se na početku nove nastavne 2020./2021. godine koja počinje 7. rujna 2020.

Ova godina će nam biti vrlo izazovna i puna odricanja, ali najvažnije je da svi budemo odgovorni prema sebi i drugima.

Zato molim i apeliram da se svi pridržavamo uputa i preporuka epidemiologa, kako bismo našim učenicima i djelatnicima omogućili zdrav i siguran boravak u školi.

Škola je dobila upute od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Sukladno tim uputama odlučili smo se za kombinirani oblik nastave. U PROTOKOLU u prilogu dostavljamo vam tablice o organizaciji nastave za sve razrede.

Učenici od 1. – 4.razreda nastavu će pohađati u školi, u dvije smjene, kao i do sada. Ponavljat će se ista smjena dva tjedna zaredom (raspored u PROTOKOLU).

Učenici od 5. – 8. razreda pohađat će kombinirani oblik nastave, što znači da će jedan tjedan dolaziti u školu, a sljedeći tjedan imati online nastavu. Ponavljat će se ista smjena dva tjedna zaredom (raspored u PROTOKOLU).

Učenici neće sami ulaziti u školu, već će čekati ispred škole na dogovorenom mjestu, dok po njih ne dođe učitelj/ica.

Nastava u školi odvijat će se za pojedini razredni odjel uvijek u samo jednoj učionici, osim za potrebe nastave Tjelesno – zdravstvene kulture i Informatike. Dakle učenici se neće seliti ni kretati po školi, kako bi se izbjeglo miješanje. Također, nastava će biti organizirana u blok satovima, koliko god je to moguće.

Učenici marendu mogu uzimati u školi ili nositi od kuće. Izlaženje izvan učionice tijekom malih i velikog odmora neće biti moguće.

Poštovani roditelji, pozivamo vas na odgovorno ponašanje i strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, što znači da djetetu morate svaki dan prije dolaska u školu izmjeriti temperaturu i samo zdravo dijete smije doći u školu.

Za sada nisu predviđeni roditeljski sastanci, nego samo kratki dogovori s razrednicima u dvorištu škole, na kojima ćete dobiti još potrebnih informacija.

Prvog dana nastave, 7. rujna 2020., učenici 5. - 8. razreda trebaju donijeti i imati na licu zaštitnu maskicu, a u školi će dobiti još dvije pamučne maskice. Oni su obvezni svaki dan u školu doći s maskicom koja im je potrebna za svako kretanje po školi izvan matične učionice (između ostaloga i u javnom prijevozu ako ga koriste). Za vrijeme nastave u matičnoj učionici maskicu će moći skinuti.

Učenici 2. – 4. razreda moraju imati zaštitne maskice u autobusu ako koriste usluge javnog prijevoza, dok ih u učionici ne trebaju koristiti.

Naši prvašići ne trebaju imati zaštitne maskice, ali njihov roditelj u pratnji mora.

Napominjemo da samo jedan roditelj može sudjelovati na prijemu učenika 1. razreda, obavezno s maskicom na licu.

Također je potrebno donijeti školsku torbu jer će prvog dana učenicima biti podijeljeni udžbenici.

Vrlo je važno da se svi pridržavamo uputa pri ulasku i izlasku iz škole prvog dana nastave, ali i svih ostalih, o čemu vam detalje dostavljamo u PROTOKOLU u prilogu.

Kao što vidimo, ova školska godina nas obvezuje na drugačija ponašanja, ali i u takvim uvjetima ostaje nam uvijek isti cilj, a to je da pružimo našim učenicima sigurno i zdravo školovanje kao i izvršavanje svih predviđenih programa koje obuhvaća naš kurikulum.

Želim vam svima sretnu, zdravu i uspješnu školsku 2020./2021. godinu!

Ravnatelj:
Josip Crnić, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Milana Jakšić   datum: 3. 9. 2020.

Tražilica

Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju